Productcode zoeken

of

Zoek in omschrijving

Rf-Technologies

 • Installatie Vakbeurs Hardenberg 12 t/m 14 september

  Rf-Technologies nodigt u uit om onze stand te bezoeken in hal 4 tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg van dinsdag 12 september t/m donderdag 14 september.

  Continue reading

 • Opbouwmanchetten MG2-A XL nu ook t/m 400mm

  We kregen steeds vaker de vraag of we ook oplossingen hebben voor grote diameters kunststof doorvoeringen. Onze experts hebben daar een antwoord op gevonden. Na veel testen zijn ze erin geslaagd om opbouwmanchettes te ontwikkelen voor buizen met een diameter t/m 400mm om bij brand af te kunnen dichten. U kunt ze nu bestellen.

  Makkelijke montage
  Onze nieuwe opbouwmanchettes MG2-A XL bieden een unieke oplossing voor veel toepassingen in garages, kelders en winkels waar vaak buizen samenkomen. U kunt ze bestellen voor diameters van 200 t/m 400mm in RVS. Ze zijn zeer snel en makkelijk te monteren, zonder extra afdichting. En binnen een korte levertijd.

  Heeft u opbouwmanchetten t/m 400mm nodig? Neem dan contact op met Rf-Technologies over uw inkoopcondities.

 • Primeur: onze eigen veldmodule IXI

  Nieuw van onze ontwikkelaars: de IXI veldmodule. Deze is uiterst gebruiksvriendelijk, ontworpen om alle brandkleppen te bedienen en koppelbaar met andere modules. De kracht van eenvoud stond ook aan de basis van deze innovatie. Met IXI heeft u een universele veldmodule voor alle gemotoriseerde brandkleppen. Wel zo makkelijk.

  Makkelijke installatie
  Onze nieuwe IXI veldmodule hebben we ontwikkeld voor de bediening en controle van één of meerdere brandkleppen. Additioneel kan er rookdetectie aangesloten worden. IXI is ontwikkeld op basis van Modbus, BACnet en analoog. Door de plug and play opzet is de module zeer makkelijk te installeren. Zonder programmeerkosten.

  Kiest u ook voor het gemak van onze IXI veldmodule? Neem dan contact op met Rf-Technologies over uw inkoopcondities.

 • Opbouwmanchetten met vaste diameters

  In de praktijk blijkt vaak dat veel manchetten niet goed gebruikt worden. Dit komt niet alleen door onkunde maar ook door snelheid. Ook komt het voor dat manchetten geplaatst worden om buizen die daar niet voor zijn bedoeld. Om verkeerd gebruik tegen te gaan hebben wij nu opbouwmanchetten met vaste diameters. Deze leveren we altijd per twee verpakt, voor één doorvoer. Dan heeft u altijd de juiste manchet voor de juiste buis. Voor massieve vloeren mag men werken met aan één zijde een manchet.

  32 t/m 160mm doorsnede
  Onze opbouwmanchetten leveren we uit voorraad voor de meest voorkomende buizen. De MG2-A U is gecertificeerd voor PP, PVC en PE buis en bestemd voor geventileerde afvoerleidingen. De manchetten kunnen snel gemonteerd worden en hebben geen extra afdichting nodig. U kunt kiezen uit diameters van 32 t/m 160 mm. Uiteraard voor de beste prijs-kwaliteitverhouding zoals u van ons bent gewend.

  Kiest u ook voor opbouwmanchetten met vaste diameters? Neem dan contact op met Rf-Technologies over uw inkoopcondities.

 • Bespaar tot 17% met onze nieuwe ONE veerteruggangmotor

  Eenvoud staat voorop bij onze innovaties. Hoogstaande technologie koppelen we aan simpele oplossingen. Zodat we het u zo makkelijk mogelijk maken. Onze eigen ONE veerteruggangmotor is daarvan het nieuwste bewijs. Met ONE heeft u één oplossing voor al onze brandkleppen. U kunt de brandkleppen op afstand besturen en u bespaart maar liefst tot 17% ten opzichte van bestaande alternatieven.

  Eén oplossing voor alle Rf-t brandkleppen
  Onze ONE veerteruggangmotor kunt u toepassen op alle Rf-Technologies brandkleppen. Van de CR60 met diameter 100mm tot de grootste CU2 van 1500 x 1000mm. De vele functies van ONE onderstrepen de eenvoud van het gemotoriseerde mechanisme. U bent goedkoper uit en u bespaart aanzienlijk meer energie. Verder heeft ONE twee thermische zekeringen in en buiten het kanaal en is de motor zeer compact.

  Wilt u ook fors besparen met onze ONE veerteruggangmotor? Neem dan contact op met Rf-Technologies over uw inkoopcondities.

 • Brandwerende roosters binnen één week

  We werken continue aan verbeteringen om sneller te leveren. Zo hebben we onlangs ons productieproces aangepast waardoor we nu binnen één week brandwerende roosters kunnen leveren.

  Continue reading

 • Nieuw: Afdichting vlinderkleppen met harde steenwolplaat

  In het ontwerp van onze vlinderkleppen hebben we rekening gehouden met de drukval. Deze hebben we tot een minimum beperkt en daarin zijn we uniek. Nu hebben we onze vlinderkleppen ook gecertificeerd in harde steenwolplaat. Weer een stap dichter bij optimale brandwering.

  Continue reading

 • Levertijden van Rf-Technologies gegarandeerd door ERP systeem

  Dagelijks hebben klanten profijt van onze leveringsbetrouwbaarheid. Hoe vaak komt het niet voor dat toegezegde levertijden niet nagekomen worden? Bij Rf-Technologies zijn de levertijden vanaf de fabriek gegarandeerd!

  Continue reading

 • VSK Installatievakbeurs van 2 t/m 5 februari - Jaarbeurs Utrecht

  Rf-Technologies nodigt u uit om onze stand te bezoeken in hal 12 van de Jaarbeurs te Utrecht tijdens de VSK 2016 van 2 t/m 5 februari.

  Continue reading

 • Nederlandse vestiging Rf-Technologies goed gebruikt als kenniscentrum

  Rf-Technologies is nu een jaar rechtstreeks actief in de Nederlandse markt. Steeds meer eindgebruikers, adviseurs en installateurs weten ons goed te vinden. Niet alleen vanwege de betrouwbare levertijden maar ook als kenniscentrum.

  Continue reading

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2